Βραβείο εξαγωγής υπηρεσιών στη δικηγορική εταιρία AVGLaw από το Greek Export Awards 2014

Πραγματοποιήθηκε η απονομή των Greek Exports Awards 2014 στο Divani Apollon Palace & Τhalasso στο Καβούρι στo πλαίσιο της διοργάνωσης του Greek Exports Forum 2014, από την Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων
Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ), σε συνεργασία με την εκδοτική συνεδριακή εταιρεία Ethos Media Α.Ε.

Η δικηγορική εταιρία AVGLaw βραβεύτηκε στους έξι (6) φιναλίστ της κατηγορίας “Παροχή Υπηρεσιών” για την ποιότητα και καινοτομία στην παροχή νομικών υπηρεσιών σε αλλοδαπούς επενδυτές από διάφορα κράτη, όπως Κίνα, Ρωσία, Αυστραλία, Ινδία και Καναδάς. Η επιτυχία και η τιμή είναι τεράστια, δεδομένου ότι η AVGLaw ήταν η μόνη Ελληνική δικηγορική εταιρία που βραβεύτηκε, ενώ είχε να ανταγωνιστεί μεγάλες επιχειρήσεις, όπως τράπεζες, εταιρίες τεχνολογίας και συμβουλευτικές εταιρίες.

Στόχος των Greek Exports Awards 2014  ήταν η ανάδειξη και επιβράβευση του ελληνικού επιχειρείν που συνδράμει στην αύξηση της παραγωγικότητας, της ανταγωνιστικότητας και της απασχόλησης στη χώρα μας, προσφέροντας παράλληλα αξιόλογα παραδείγματα προς μίμηση για τις υπόλοιπες ελληνικές επιχειρήσεις.

Τα εξαγωγικά βραβεία παρουσίασαν η δημοσιογράφος Λέττα Καλαμαρά και η Σοφία-Αφροδίτη Βουλγαράκη, ενώ συμμετέχοντες ήταν μεγάλες ελληνικές επιχειρήσεις, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης, εκπρόσωποι θεσμικών φορέων, Ακαδημαϊκοί κ.α.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*